На този етап ГЕРБ няма да предлагат имена на министри,

...
На този етап ГЕРБ няма да предлагат имена на министри,
Коментари Харесай

Борисов за проектокабинета на ПП-ДБ: Няма как да мине в този му вид

На този стадий ГЕРБ няма да оферират имена на министри, тъй като не желаеме „ да взривяваме договарянията “. Това разгласи водачът на партията Бойко Борисов пред кореспонденти в Разград относно  проектокабинета на обединението ПП-ДБ , разгласен през днешния ден.

" Имаме значими сегменти да разискваме по програмата, да ги приключим. Ако другите ги поддържат, ще има държавно управление тяхно и въпросът ви е непотребен. Ще използваме тия няколко ни, нека ги даде президентът, да да чуем посланията на другите партии ", добави Борисов.

" Вече имаме една чернова. За нас е недопустим строго партиен кабинет, щом в него взе участие и Денков. Но е хубаво, че ще носят отговорност. В този тип няма по какъв начин да има кабинет. Първо са втори, малко се издадоха през днешния ден, забавен ми е диалогът с Движение за права и свободи, " Възраждане ", със Слави Трифонов... “, съобщи още някогашният министър председател.

И продължи: " Само Асен Василев са го пуснали - или е огромно доверие, или е огромен капан. Основните упреци бяха към него и това или е цел да го отстрелят, или да го самовзривят или други Единственият му другар е Бойко Борисов . Не е правилно да сложа Никола за министър председател, а аз да съм вицепремиер. Денков е в същата обстановка. Ако скритият министър председател е Асен Василев, не е почтено, по-добре да е министър председател ", добави Борисов. В проектокабинета имало имена, които той не можел да одобри.

Той повтори тезата си, че при нови избори след 3-4 месеца нищо положително не ни чака - резултатите ще са същите, само че ще сме още по-обеднели и " ще станат още по-грозни неща "
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР