На тези които ме познават и на тези които не

...
На тези които ме познават и на тези които не
Коментари Харесай

Полковник о.р. Петър Ненков: Бях безсилен, щях да умра, хвърлям се в боя да не се случва на колеги и прятели

На тези които ме познават и на тези които не ме познават желая да ви кажа: Хора,колеги, някогашни военнослужещи, другари - корав човек съм, само че тази година получих толкова удари по здравето ми, че в един миг на човек чак му писва. Така стана и с мен и душeвността ми, надали не превъртях, както допускам около тая зараза и доста от вас. Това обаче се случи не от моя уязвимост или боязън, не са мощно развити такива качества у мен, а от БЕЗСИЛИЕ.
Обяснявам: Ковидът ме беше свалил и бях доста зле. Обадих се на 112. След няколко часа пристигна " бърза " помощ. Получих: " Зле сте, само че няма места в нито една болница ".

И да не се откри място, на никое място в София.

Обадих се на незабавния център на нашата болница, ВМА: -Ор. полковник съм, боледувам и от Ковид и от... по едно и също време, зле съм,моля ви да ме приемете ; Отговор:
" Няма място ".

Пак аз: " Господине апелирам ви някогашен пълководец на полк съм и така нататък и тъй наречените "

Той: " Не,няма място идете в друга болница ". За мен това означаваше - мри си, няма място. Повярвайте ми това беше един от най гадните и отчайващи моменти в живота ми.

Безсилен си, зарязан си, живял си, дал си на страната. Да не си дал. Това е,точка! И все пак щях да се примиря, щом няма места,значи няма и нямаше да ме заболи в случай че по същото време не излязоха известия че там в моята и вашата сътрудници болница са признати и то незабавно,артистчета, клакьори на властта, Ал Йо, дори хора даже без осигуровки и нямащи нищо общо с Армията само че подплатени допускам с други по скъпи от една военна кариера качества. Избеснях.

Това рекламираната грижа за военните пенсионери, това заслуги към Род, Родина, пфу - балон!?

И на кой да се жалваме, на СОЗР, на властта която всеки ден раздува че всичко е супер??? По скоро арменския поп би приключил работа...

Да не се разгръщам повече. Само ще ви кажа на тия които ни унижавате и подхвърляте а ви зная кои сте. Направихте огромна неточност с мен. Докато Господ ме държи жив на този свят, ще отдам сили да се боря това да не се случва на мои сътрудници и другари някогашни военнослужещи и техните фамилии. И нищо че ме топи химията, жална ви майка. Ще помисля каква да бъде формата, само че се мятам в багра. Който е подготвен на същото - отсреща съм. Да доживеем до 01. 01.2021 година и започвам.

Извинявам се за жестоко написаното само че е от сърце.

Полковник от запаса Петър Ненков
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР