На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:На 30.06.2023

...
На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:На 30.06.2023
Коментари Харесай

Пътни инциденти с пострадали в Пиринско

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 30.06.2023 година към 11:00 часа на пешеходна пътека на ул. „ Екзарх Йосиф “ в гр. Разлог, лек автомобил „ Мерцедес “ с 28-годишен лидер от града е блъснал 77-годишна негова съгражданка. Жената е потърпевша с разкъсно-контузна рана в региона на веждата и охлузване в региона на коляното. След осъществен медицински обзор е освободена за домашно лекуване. Пробата за съществуване на алкохол в издишания въздух на лидера е негативна.

На 30.06.2023 година към 22:00 часа на ПП1 Е-79 сред гр. Благоевград и гр. Симитли е станало ПТП с материални вреди и без потърпевши хора сред: лек автомобил „ Ауди “, лек автомобил „ Пежо “, лек автомобил „ Хонда “, товарен автомобил „ Волво “ и лек автомобил „ Ауди “. Направените проби за приложимост на алкохол на водачите са негативни.

На 01.07.2023 година към 16:30 часа на кръстовище сред ул. „ Петър Сарафов “ и ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ в гр. Гоце Делчев, лек автомобил „ Ауди “ с 22-годишна лидерка от с. Крушево, общ. Гърмен е лишила преимуществото и е блъснала лек автомобил „ Шевролет “. В резултат на случая, с травма на ръката е потърпевша 46-годишна пътничка в лекия автомобил „ Шевролет “. Пробата за приложимост на алкохол, която е направена на лидерката на автомобила е негативна.

На 01.07.2023 година към 23:20 часа в с. Коларово, лек автомобил „ Опел Астра “ с 21-годишен лидер от с. Скрът е излязъл отвън пътното платно, блъснал се е в ламаринена ограда на селския стадион и се е преобърнал. С травма на гръден панер и рамото е потърпевш 14-годишен пасажер в автомобила. На лидера са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол и опиати, които са негативни.

На 02.07.2023 година към 07:20 часа на ул. „ Гоце Делчев “ в гр. Разлог, лек автомобил „ Рено “ с 52-годишен лидер от гр. Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, блъснал се е в лек автомобил „ Пежо “, излязъл е отвън пътното платно и се е преобърнал в крайпътна равнища. С фрактура на гръден панер и ляво бедро е потърпевша 42-годишна пътничка в лекия автомобил „ Рено “. На водачите са направени проби с техническо средство за приложимост на алкохол, които са негативни.

На 02.07.2023 година към 20:45 часа на ул. „ Иван Михайлов “ в гр. Благоевград, лек автомобил „ Хонда “ с 18-годишен лидер от гр. Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е блъснал в крайпътно дърво. Водачът на автомобила е потърпевш с наблягане на гърдите. Направената му проба с техническо средство за приложимост на алкохол е негативна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР