На тържествена церемония в събота, 24 февруари, дипломи ще получат

...
На тържествена церемония в събота, 24 февруари, дипломи ще получат
Коментари Харесай

Връчват дипломи на абсолвенти химици от ПУ

На тържествена гала в събота, 24 февруари, дипломи ще получат 66 бакалаври и 41 магистри от Химическия факултет на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Промоцията на абитуриентите от Випуск 2017 ще се състои от 10:30 ч. в Спортната зала на висшето учебно заведение на бул. „ България ” № 236А.

Към дипломираните бакалаври и магистри с приветствия ще се извърнат ректорското и деканско управление, както и представители на „ БИОВЕТ “ АД -  Пещера, и Лабораторен център по сигурност на храните „ АЛИМЕНТИ “, които са измежду потребителите на фрагменти, готови във Химическия факултет.

Музикален привет към абитуриентите и техните преподаватели, ще поднесe музикална група от Центъра за поддръжка за личностно развиване – Общински детски комплекс в гр. Пещера.

Тази година измежду бакалаврите се дипломират 11 отличници, от които единият приключва с цялостно отличие. Галилеевата клетва, част от церемониите във висшите учебни заведения в Европа, ще бъде прочетена от първенецът на випуска Виктория Балчева, бакалавър по „ Медицинска химия “.

„ Броят на експертите химици у нас застрашително понижава. В последните години понижават и абитуриентите на Химическия факултет, само че по тази причина пък те са все по-ценени. Гордеем се с нашите ученици, които издигат престижа на Химическия факултет и се употребяват с доверието на работодателите.  Поздравявам университетския състав на факултета за положените  старания да изградят способени и доста добре готови експерти в професионално направление, в което образованието е скъпо и мъчно, а специалността извънредно виновна. На абитуриентите ни желаем с безстрашие и решителност да преодоляват компликациите в живота, да срещнат доста наслада и благополучие в специалността, да са заобиколени от обич, здраве и шанс в фамилиите си. Нека триумфът е заслужената премия за техните старания. На добър час! “ – пожела деканът на Химическия факултет в ПУ „ Паисий Хилендарски “ доцент доктор Веселин Кметов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР