На свое заседание КПКОНПИ прие решения за внасяне на искови

...
На свое заседание КПКОНПИ прие решения за внасяне на искови
Коментари Харесай

КПКОНПИ внася искове за отнеме на незаконно имущество за над...

На свое съвещание КПКОНПИ одобри решения за внасяне на искови молби за лишаване на имущество в окръжни съдилища в страната на обща стойност 2 070 559, 42 лева, както следва:

В Софийски градски съд се внася иск против Славчо Марков на стойност 411 339, 77 лева Претендира се и лишаване в интерес на страната на 4 недвижими парцела и 1 моторно транспортно средство. Марков е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група с началник Васил Божков, основана с користна цел и действия, за които е планувано над 3 година отнемане от независимост.

Срещу Александър Тасев е предявен иск в Софийски градски съд на стойност 275 743, 44 лева В него е включена и цената на 3 недвижими парцела и 1 моторно транспортно средство. Тасев е с обвиняване от прокуратурата за разпространяване на наркотични субстанции.

Искова молба на стойност 268 640 лева се внася в Софийски градски съд против Георги Асенов. Той е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в незаконен сговор за нанасяне на телесни повреди на лица за имотна полза. За присъединяване в същия незаконен сговор е повдигнато обвиняване и на Никола Асенов. След получено съобщение от прокуратурата и инспекция на КПКОНПИ, против него се внася иск на стойност 245 066, 35 лева в Софийски градски съд. Претендират се и идеални елементи от парцел, както и едно моторно транспортно средство.

Срещу Тодор Нечев се внася искова молба в Софийски градски съд на стойност 318 751, 71 лева В цената е включена и цената на 10 моторни транспортни средства. Нечев е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения посредством сформиране и потребление на документи с погрешно наличие.

В Окръжен съд – Велико Търново се внася иск против Радослав Христов на стойност 100 498, 54 лева Той е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група за рекет и осъществяване на противозаконни финансови покупко-продажби.

В Окръжен съд – Пловдив се внася искова молба на стойност 450 519, 61 лева против Николай Мечков. В нея е включена цената на 5 недвижими парцела и 1 моторно транспортно средство. Мечков е упрекнат от прокуратурата като началник на проведена незаконна група за изнудване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР