На странно явление се натъкна варненец, който отиде днес да

...
На странно явление се натъкна варненец, който отиде днес да
Коментари Харесай

Варненец със свое разследване: В избирателните секции се добавят несъществуващи жилищни входове!

На необичайно " събитие " се натъкна варненец, който отиде през днешния ден да гласоподава, научи Varna24.bg . Мъжът останал много изумен, когато на вратата на изборната секция, където трябвало да даде своя избор, видял маркирани повече входове на блока, в който живее. 

" Живея в 4-микрорайон на ж.к " Възраждане ", регион " Младост ". Останах много сюрпризиран, когато отивайки да гласоподавам видях, че на вратата на изборната секция са маркирани повече жилищни входове на блока, в който пребивавам. Това е бл. 71, който има 4 входа, а бяха оповестени 5.

Стана ми забавно и направих свое малко следствие. Така открих още най-малко 10 блока, за които са маркирани в допълнение по един или два несъществуващи входове. Така е с бл. 35, 73, 74, 75, 77, 78 и други Дали това е нарушаване или не, дали има описи с хора - фантоми, настанени във входовете - фантоми, мога единствено да предсказвам.  Споделих усещанията си на телефонът, даден за сигнали и тъжби в изборния ден и се надявам виновните институции да извършат инспекция и открият дали се касае за неразбирателство или съществено нарушаване ", разяснява за медията ни наблюдателният варненец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР