На старта на ХАСКОВО РОК 2022 четири получиха мечтани подаръци.

...
На старта на ХАСКОВО РОК 2022 четири получиха мечтани подаръци.
Коментари Харесай

ХАСКОВО РОК 2022 и феновете на музиката сбъдват мечти

На старта на ХАСКОВО РОК 2022 четири получиха мечтани дарове.

Това се случи с помощта на една от най-успешните локални благотворителни акции „ Купи тениска-подари фантазия “, проведена от община Хасково и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни. За поредна година „ Купи тениска-подари фантазия “ сбъдна фантазиите на бъдещите музикални звезди на Хасково, с помощта на всички почитатели на рока, които вземат участие в самодейността. Кметът на община Хасково Станислав Дечев подари от името на донорите микрофони, клавир и китара на Божана Тодорова, Косара Тенева, Петър Бъчваров и Мартин Тодоров. И четиримата се занимават с музика в школите на ОНЧ „ Заря-1858 “. 

За триумфа на акцията „ Купи тениска-подари фантазия “ приказва фактът, че на сцената на ХАСКОВО РОК нощес бяха деца и младежи от хасковските рок групи „ Прима виста “, Еуфория “ и 5 D, част от които също са получили музикални принадлежности от благотворителната самодейност.

„Радвам се, че продължаваме да вършим тази акция и благодаря, че всички Вие, почитателите на рока, я подкрепяте. По този метод подкрепяте и нашите надарени деца!“ С тези думи се обърна към публиката кметът на Хасково Станислав Дечев при разкриване на рок феста.

Първи на сцената на ХАСКОВО РОК 2022 забиха рок групите от Младежки център Хасково „ Прима виста “, „ Еуфория “, както и любимците на младежката публика 5 D. Веднага след тях свириха Caliberty, Odd Crew и „ Ахат “.

Тази вечер ХАСКОВО РОК 2022 има удоволствието да посрещне No more Many more, Хангар 42 и безспорната звезда на феста Ronnie Romero & Еridan. Началото е от 19,00 часа в зала „ Дружба “ – вход свободен!

*Автор на фотосите Славян Костов
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР