На срещата си с г-жа Цай в нейната президентска канцелария

...
На срещата си с г-жа Цай в нейната президентска канцелария
Коментари Харесай

Нанси Пелоси се срещна с президента на Тайван Цай Инг-уен

На срещата си с госпожа Цай в нейната президентска канцелария госпожа Пелоси назова Тайван „ ентусиазъм за всички свободолюбиви хора “. Тя направи и по-широко резюме, обосновавайки в същото време аргументите за визитата си с интернационалната конюнктура.

„ Светът е изправен пред избор сред народна власт и автокрация. Решението на Америка да резервира демокрацията тук, в Тайван, остава непоколебимо ", съобщи Нанси Пелоси, представена от интернационалните новинарски организации.

Г-жа Цай изрази задоволството си от партньорството сред Съединени американски щати и Тайван и добави, че островът е " изправен пред съзнателно засилени военни закани, само че няма да отстъпи и ще направи всичко належащо, с цел да ускори качествата си за самозащита ".

Ако Китай е мощно неудовлетворен от визитата на Пелоси, което назова „ игра с огъня ”, не може да се каже, че и американските политици го одобряват единомислещо. Белият дом намерено се опълчи на визитата, а президентът Джо Байдън сподели, че военните правят оценка концепцията като „ недобра “.

Съединени американски щати се придържат към политиката на „ Един Китай “ и това...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР