На среща в Столичното РЗИ са определени логистичните пунктове в

...
На среща в Столичното РЗИ са определени логистичните пунктове в
Коментари Харесай

Д-р Георги Миндов: Личните лекари ще получат от всички ваксини срещу COVID-19

На среща в Столичното РЗИ са избрани логистичните пунктове в София за приемане на ваксини против ковид за общопрактикуващите лекари. Това разгласи пред Нова тв ръководителят на Сдружението на общопрактикуващите лекари в София доктор Георги Миндов.

„ Всеки доктор ще декларира от миналата седмица безкрайно на този стадий количество ваксини, коeто ще бъдe доставянo на 11 логистични пункта в София”, посочи още той.

Миндов предвижда, че даже да има някакво изчакване при приемането на препаратите, то ще е минимално.

„ Ще се попълня единствено един електронен протокол. Всеки доктор ще получи от всички типове ваксини”, разяснява още ръководителят на Сдружението на общопрактикуващите лекари в София.

Той уточни разликата сред имунизацията в „ зелените коридори” и при персоналните лекари: „ При нас всичко е проведено и когато пациентът пристигна на уговорения час - той ще получи имунизацията, която е изискал. Не се попълня декларация за единодушие - всичко това ние вадим от нашия програмен продукт, слага се единствено автограф. Трето - документът, който се издава, се дава на момента - няма забавяне”, изясни още доктор Миндов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР