На специално медийно събитие в Пловдив бе представена новата гама

...
На специално медийно събитие в Пловдив бе представена новата гама
Коментари Харесай

Дара Екимова на една сцена с пилотите на Формула 1

На особено медийно събитие в Пловдив бе показана новата гама Petronas Syntium con CoolTech™, употребявайки най-новата технология „ от спортна писта на пътя “ посредством най-модерни разработки масла за задвижващи системи. Гамата включва първият смазочен артикул за хибриден автомобил и с това стартира една нова епоха за марката, който навлиза в пазара за електрически коли.

Специални посетители на представянето бяха господин Франко Морино, притежател и общоприет управител на Инталтекауто-ИТА, формален вносител на продуктите с марка Petronas за България, господин Клаудио Карлоне-Export Sales Supervisor Nordics, господин Марко Торрака-Technical Support Advisor и госпожа Марта Бонджоанни-Export Area Manager за България и Румъния.

По време на интерактивната презентация бяха показани другите типове износвания във вътрешноста на мотора. Любопитен факт е, че гамата е създадена със специфична формула, употребявайки масла със мощни молекулярни вериги, които защищават мотора от прекалено обособяване на топлота.

Чрез еволюционна формула се подсигурява работата му при следени температури, като по този метод се защищават жизненоважните му точки, оптимизирайки мощността и разхода на гориво, само че на първо място обезпечава цялостно успокоение за лидера на автомобила.

Продуктите провокираха същински възторг по време на Motor Show в Женева в наличието на Луис Хамилтън и Валтери Ботас, водачи в шесткратния международен първенец клас Конструктори F1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport e del Team Principal Toto Wolff.

По време на галавечерта, младата поп звезда Дара Екимова пя на сцената до Хамилтън и Ботас, чийто картонени фигури красяха интериора на медийното събитие. На идващия ден пък всички се забавляваха в невиждано съревнование на Картинг пистата „ Лаута “ в Пловдив.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР