На снимката: Десислава ТрифоноваНародният представител Десислава Трифонова, заедно с депутати

...
На снимката: Десислава ТрифоноваНародният представител Десислава Трифонова, заедно с депутати
Коментари Харесай

Намирисва на реваншизъм: ГЕРБ внесе сигнал до ДАНС и МВР за меморандума с „Джемкорп“

На фотографията: Десислава Трифонова
Народният представител Десислава Трифонова, дружно с депутати от ПГ на ГЕРБ-СДС внесоха сигнал до ДАНС и Министерство на вътрешните работи за подписания от държавното управление на Кирил Петков меморандум с Gemcorp Holdings Limited.

,,Искаме инспекция за осъществени престъпления, както и дали осъществените престъпления съставляват непозволени действия по смисъла на Наказателния кодекс “, разяснява Трифонова.

Припомняме, че Десислава Трифонова  е някогашни началник на Българската организация за вложения. Тя стана печално известна с това, че за времето си отпред на организацията не съумя да притегли нито една задгранична инвестиция и беше уволнена в първите дни на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков като длъжностен министър на стопанската система през предходната година. След това Трифонова влезе в депутатските листи на ГЕРБ и даже стана народен представител от партията.

Няма по какъв начин вкопчването в тематика, която е безсмислена да не намирисва на реваншизъм. Дори шефът на Gemcorp удостовери, че меморандумът е преустановен, и че компанията няма безусловно никакви искания по отношение на България.

Непрестанното връщане на тематиката за Gemcorp наподобява подозрително и очевидно цели да се отклони вниманието от измененията в Изборния кодекс, които ГЕРБ хем оферират, хем не оферират, хем желаят хартиена бюлетина, хем не желаят, до момента в който в реалност тя беше върната точно с техните гласове на правна комисия и сега се преглежда още веднъж по тяхно предложение в Народно събрание.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР