На следващото си пленарно заседание Държавната дума възнамерява да се

...
На следващото си пленарно заседание Държавната дума възнамерява да се
Коментари Харесай

Володин: Френски наемници умират за нацисткия режим в Украйна. А някога дядовците ни се бореха заедно срещу фашизма

На идващото си пленарно съвещание Държавната дума има намерение да се обърне към френския парламент по отношение на изпращането на жители на тази страна като наемници в Украйна. Това заяви ръководителят на Народното събрание Вячеслав Володин в канала си в Telegram.

" Във Франция наемничеството е неразрешено от закона. Отчитайки това, тематиката заслужава депутатите от Държавната дума да се извърнат към Националното заседание на Френската република. За нас е значимо да знаем дали те знаят, че някой, нарушавайки закона, изпраща бойци да се бият в Украйна. (…) На идващото пленарно съвещание на Държавната дума несъмнено ще разгледаме послание до френския парламент по горните въпроси “, означи Володин.

Той изясни, че в историята на връзките сред Русия и Франция има разнообразни стадии. " Имало е време, когато нашите дядовци и прадядовци са се борили дружно против фашизма. Но през днешния ден, както се оказва, френски наемници умират за нацисткия режим в Украйна. Знаят ли за това жителите на Франция и депутатите, представляващи техните ползи? ", прибавя ръководителят на Държавната дума.

Следващото пленарно съвещание на Държавната дума е планувано за 23 януари.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР