На следващите избори ПП-ДБ ще имат минимум 5% по-нисък резултат,

...
На следващите избори ПП-ДБ ще имат минимум 5% по-нисък резултат,
Коментари Харесай

Ядосаха Плевнелиев в Нова: Помнете ми думата! Ето това чака Кирил Петков и Лена

На идващите избори ПП-ДБ ще имат най-малко 5% по-нисък резултат, помнете ми думата, съобщи президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев пред Нова тв.
Те са притиснати до стената от личните си тези. Ако сте арестували нелегално водача на ГЕРБ, споделили сте, че няма да вършиме нищо с ГЕРБ, нямате избор. Знаете, че страната отива в пропастта, изясни още Плевнелиев.Той изясни, че вижда Мария Габриел като следващия  министър-председател. „ ГЕРБ има голяма база данни от хора, които са потвърдено съумели. Приятно съм сюрпризиран, че тече отборен труд. Борисов съвсем едно решение не взима самичък. Държат се като възрастния човек в стаята “, разяснява още президентът.
Според него в случай че човек има проект и цел – получава поддръжка от Борисов и даде образец със себе си преди да стане президент. Борисов си оставя всички варианти отворени на масата. В момента България има голям късмет, сподели още Плевнелиев.
„ Не съм склонен експертното държавно управление да има небосвод 1 година, в случай че работи добре “, сподели президентът по отношение на предлагането на Мария Габриел от през днешния ден да се сътвори експертно държавно управление за период от една година.
„ ПП-ДБ останаха капсулирани – нищо с ГЕРБ, в никакъв случай нищо с ГЕРБ. Един политик не трябва да дава път на разделянето, биткаджийството “, сподели още Росен Плевнелиев.
По думите му вид е ПП-ДБ да си преработят цялото държавно управление. „ Извинете, само че е путинист министърът на труда и обществената политика “, съобщи той.
„ ГЕРБ отварят вратите си. Ще се веселя България да има държавно управление, Мария – тя е невероятна, тя ще отвори всички порти на България. Най-доброто е, което младото потомство има в Брюксел “, сподели още той.
Плевнелиев разяснява и държанието на Лена  Бориславова и Мария Габриел по тематиката за оставката на Иван Гешев. „ Вижте двата метода на две млади българки – едната споделя „ в случай че стана министър-председател, ще диря по легален път оставката на основния прокурор. Другата излиза, сее подозрение, разделя обществото, без да чака институциите. Мария Габриел гради мост към другите партии по отношението на желаната оставка на Иван Гешев. Нейното деяние е демократично. Да искаш оставка е демократично “, сподели той.
Много бих съжалявал, в случай че останат подозрения в обществото, би трябвало да има промяна, състезателност за нов основен прокурор, съобщи Плевнелиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР