На скъпите и мъчителни процедури тя се подлагала от половин

...
На скъпите и мъчителни процедури тя се подлагала от половин
Коментари Харесай

Не Е За Вярване На Какви Мъки Се Подлага Цветанка Ризова Заради Младия Си Любовник! Шок! Операция На Лицето! Махат Й

На скъпите и мъчителни процедури тя се подлагала от половин година. Търпяла доста болежка и страдалчество, само че считала, че по този начин ще се хареса още повече на медика.

От есента предходната година Цветанка Ризова върти обич с много по-младият от нея лекар. Тя не желала да го изпуска за нищо на света и му угаждала във всичко. Според осведомени претенциите му били огромни и доктор Йолов я въртял на шиш, само че тя търпяла на драго сърце тъгите, на които я подлагал.

Лекарят не харесвал изкуствените усъвършенствания на дамите, нито одобрявал пластичната хирургия за разкрасяване. Той бил почитател на естествената визия и по тази причина Ризова решила да се „ поправи ”.

Телевиизонерката имала плътни устни по рождение, само че с тази операция тя считала, че ще спре галопиращият ход на времето. След като гаджето й споделил, че харесва дами с естествени устни водещата решила да спре с мъчителните операции на джуките си.

И да остави устните си да добият естествената си величина и форма. При пропускане на хиалуроновите инжекции устните последователно се свиват.

Засега резултат нямало, само че лекарите уверявали Ризова, че скоро и това ще се случи. И тя чакала с неспокойствие мига, с цел да не я напусне докторът.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР