На щедра жена е случил Васил Василев-Зуека, шегуват се негови

...
На щедра жена е случил Васил Василев-Зуека, шегуват се негови
Коментари Харесай

Зуека и жена му с прислуга - slava.bg

На великодушна жена е случил Васил Василев-Зуека, майтапят се негови сътрудници по адрес на втората му брачна половинка - режисьорката Ани Вичева.

Оказва се, че половинката на артиста и тв водещ е броила 322 хиляди лв. за чисто нов фамилен апартамент, в който да живее със Зуека и техния дребен наследник Стефан. Жилището, което се намира на пъпа на София, се води напълно на името на Вичева. Така тя се подсигурила, че при възможна разлъка с Васил въпреки всичко с детето ще имат къде да живетя.

Съседи на водещия на Капките издават, че апартаментът им с Ани бил ужасно обзаведен. Мебели комикът и жена му пренесли от предходния си дом - къща в софийското село Лозен, която при започване на романа им Зуека купи за 400 бона. Впоследствие обаче двамата я продадоха, макар, че парцелът е двуетажен, с панорама към Витоша и с голям двор, тъй като се оказало, че наоколо има сметище, което непрестанно тровело въздуха им.

Тъй като брачната половинка на комика не разполага с задоволително време, с цел да огравя на всички места, фамилията разчитало на чистачка, която да се грижи за изрядния тип на дома им. Докато бил дребен синът им Стефан също имал детегледачка, само че откакто го записали в елитна детска градина, наличието й станало ненужно. Тази есен второто дете на Зуека ще е пъврокласник, макар, че е единствено на 6 години. Понеже тръгнал на градина по-рано, надлежно можел да постъпи в първи клас преди своите връстници.

Баща му Васил и майка му Ани ужасно се гордеели с него, тъй като проявявал забележителен разсъдък. Пишел и говорел на два езика - британски и български, а първата му дума, още преди да проходи, била на британски език. По правилото на други звездни родители, Зуека и жена му говорели на сина си на два езика, тъй като желали да стане полиглот. Голямата дъщеря на Зуека от първия му брак с актрисата Нина Димитрова също жъне триумфи и към този момент върви по стъпките на татко си, като неотдавна взе участие в огромна ТВ реклама, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР