На седмицата на модата в Ню Йорк присъстваха много знаменитости,

...
На седмицата на модата в Ню Йорк присъстваха много знаменитости,
Коментари Харесай

Когато Камила Мендес е само по бельо

На седмицата на модата в Ню Йорк участваха доста звезди, измежду които бяха рапъра Ice Spice, Lil Nas X, Lola Tung и Дейвис Бърлсън. На стилното шоу на Coach Fall 2023 в Park Avenue Armory се появи и актрисата Камила Мендес, която бе избрала много рисков тоалет.
 Кендъл Дженър и секси фотосите ѝ по бански
Секси фотосите на Кендъл Дженър по бански

Вече ни се желае да е лято

След като Кендъл Дженър и Хейли Бийбър към този момент яхнаха вълната на наклонността на визии без панталони, за Камила Мендес очевидно също е било време да го направи.

Актрисата дойде на събитието, облечена с комплект черно долни дрехи, състоящо се от бюстие и бикини с висока талия. Единственото, с което бе покрила предизвикателно разголеното си тяло, бе огромно кожено яке, също в черен цвят. Визията си Камила Мендес бе приключила с мокасини с солидни шипове, слънчеви очила с формата на котешко око и чантата на Coach Pillow Tabby.

 Александра Богданска, Тайланд и нова порция секси фотоси по бански
Нова порция секси фотоси от Александра Богданска

Направо се разтапяме

Тоалетът на актрисата несъмнено бе много дръзновен, само че и моден, би трябвало да отбележим. Все отново, черното е постоянно на мода. Освен това в случай че не по време на Седмицата на модата, то по кое време можем да забележим звездите в най-провокативните си тоалети? Определено няма друго събитие, което да приковава толкоз мощно погледите ни към стилните опити на известните, колкото Седмицата на модата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР