На седми километър на Цариградско шосе сякаш никой не е

...
На седми километър на Цариградско шосе сякаш никой не е
Коментари Харесай

Маги Халваджиян побесня в ефир, заплаши Нова телевизия

На седми километър на " Цариградско шосе " като че ли никой не е минавал да чисти, очевидно са чистили де, само че вали много сняг. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Магърдич Халваджиян.

Той бе на посетители в студиото, с цел да опише малко повече за новия сезон на шоуто " Като две капки вода ". " Винаги съм считал, че българинът съди преди да знае. Много бързо е подготвен да обиди и да оплюе. Абе дайте късмет на хората. Преди доста време плюха Криско, а в този момент имат доста положително мнение за него след " Капките ". Сега има ужасно доста отрицателни мнения против Златка. Питат какво прави тя в шоуто. Е, ще видите ", сподели Халваджиян. 

" Опитвам се постоянно да върша положителни неща. Никога не ми е било мъчно с " Капките ". Артисти, випове, звезди, както и да ги назоваваме, те имат потребност от положителна страст. Медиите също ни заливат с отрицателна информация. Дори като се скапе времето - преди ни споделяха, че ще е хубаво, тъй като ще вали, а в този момент ни плашат с това ", сподели Халваджиян и внезапно се изнерви.

" Забранили са пушенето на всички места в Нова телевизия. Няма да дойда и да увисвам на открито, с цел да изпуша една цигара. Няма да дойда нито един път повече в твоето студио, в случай че няма място за пушене! Аз съм дискриминиран! Няма да ти пуша в носа на теб, Викторе. Искам си място за пушене. Преди имаше балкон за пушачи, а в този момент? Какво става ", внезапно стартира да се диви Халваджиян. " Финансовият шеф забрани, разбирам те изцяло ", призна Виктор и разкри, че той персонално е спрял цигарите преди 3 години и това бил негов персонален избор, само че знае какво им е на пушачите, написа блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР