На редовното си заседание служебният кабинет ще одобри допълнителни разходи

...
На редовното си заседание служебният кабинет ще одобри допълнителни разходи
Коментари Харесай

Служебният кабинет ще одобри допълнителни разходи за общините и четири министерства


На постоянното си съвещание служебният кабинет ще утвърди спомагателни разноски и прехвърляния по бюджетите на общините, на Министерството на образованието и науката, на Министерството на културата, на Министерството на младежта и спорта, както и по бюджета на Министерството на нововъведенията и растежа за 2022 година.

Предстои служебните министри да одобрят спомагателни прехвърляния по бюджетите на общини за 2022 година за компенсиране на разноските за месец септември 2022 година за развъждане, образование и образование на деца, които не са признати заради липса тук-там в общински детски ясли и яслени групи в държавни и общински детски градини.

Ще бъдат утвърдени и спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2022 година за хонорари и дължимите осигурителни вноски на външните членове на одитни комитети към общините.

Очаква се служебният кабинет да утвърди спомагателни разходи/трансфери за 2022 година за погашение на стипендии по програмата на ограниченията за протекция на деца с изявени способности от държавни, общински и частни учебни заведения.

Ще бъде взето решение и за приемане на лист със предпазените детски градини и предпазените учебни заведения в България.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР