На редовно заседание Общински съвет-Разлог прие с единодушие Бюджет 2024

...
На редовно заседание Общински съвет-Разлог прие с единодушие Бюджет 2024
Коментари Харесай

Близо 43 млн.лв е бюджетът на община Разлог за 2024г.

На постоянно съвещание Общински съвет-Разлог одобри с единогласие Бюджет 2024 на община Разлог
За актуалната година общият размер на плануваните приходи - Приходи, прехвърляния и Финансиране е в размер на 42 861 149 лв., като Община Разлог регистрира приходна част от данъчни и неданъчни доходи в общ размер на 11 293 483 лв., при планувани за миналата година - 10 367 900 лв..
През актуалната година в бюджета са планувани допълните средства за обучение, просвета, спорт, обществени действия, развиване на туризма, като новият миг обгръща съществуването на спомагателен финансов запас, предопределен за осъществяване на предпочитани планове по Инвестиционна стратегия за общински планове.

За възстановяване на общинската инфраструктура и качество на живот на общината през 2024-та година разполага с запас, утвърден от Министерството на районното развиване и благоустройството, за “Изграждане на многофункционална спортна зала в град Разлог ”, “Аварийна замяна на захранващ тръбопровод на с. Годлево ”, “Корекция на р. Бяла река - I сектор ”, “Обществена баня в село Баня ”, “Изграждане и ремонт на водопроводна, канализационна и улична мрежа на територията на община Разлог ”, както и “реконструкция на площадно и пешеходно пространство в град Разлог ”.
Община Разлог насочва своята финансова политика през годината също към обществените услуги и здравеоопазването

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР