На редовна сесия на Общинския съвет в Банско бившият кмет

...
На редовна сесия на Общинския съвет в Банско бившият кмет
Коментари Харесай

Бившият кмет на Банско Георги Икономов остава в Общинския съвет като независим

На постоянна сесия на Общинския съвет в Банско някогашният кмет Георги Икономов, който към този момент е част от партия "Републиканци за България " разгласи, че остава в локалния законодателен орган като самостоятелен консултант.

Георги Икономов беше лидер на листата на партия ГЕРБ и претендент за трети мандат като кмет на Банско на изборите предходната година. След като стана част от новия политически план на Цветан Цветанов, от локалната организация на партията излязоха с декларация, в която упорстваха той да напусне локалния законодателен орган.

На сесията Икономов разгласи, че остава в локалния парламент като самостоятелен консултант. Едва през днешния ден останалите петима съветници от ГЕРБ се записаха като група в Общинския съвет.

На сесията бе оповестено още, че община Банско придобива безплатно собствеността върху топлоцентралата в града след тежки договаряния с банката, към която някогашният притежател имаше непокрити отговорности в размер на над 4 милиона лв.. Предприятието, което създава топлоенергия от дървен чипс, обезпечава отполението на всички учебни заведения, детски градини, общински обществени и културни институции, както и частни здания.

Кметът на курортната община Иван Кадев заявява пред общинските съветници, че е обезпечена суровина за целия отоплителен сезон, съобщи БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР