На публичен разкол за пореден път е подложена голямата щерка

...
На публичен разкол за пореден път е подложена голямата щерка
Коментари Харесай

Хулят щерката на Илиана Раева заради жестоко изказване: Бежанците са европейският отпадък



На обществен ерес за следващ път е подложена огромната дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея, откакто си разреши да употребява изострен език в обществените мрежи.

Славея назова украинските бежанци „ европейски боклук “, с което си навлече гнева на хиляди интернет консуматори, скочили в отбрана на бедстващия народ.

„ Украинците пристигнаха, с цел да се оценим и заобичаме още повече. България не е кошче за европейски боклук. България и българите не са длъжни на нито една изкривена нечовечна общественост! “, изцепи се във Facebook Славея.

Повод за думите й бе брифинг на родния министър председател Кирил Петков и президента на Украйна Владимир Зеленски. Славея Сиракова се възмути, че за първи път вижда толкоз усмихнати водачи във време на война, като посочи, че не е против българското държавно управление, въпреки и да не е гласувала за него.

Очаквано отрицателните реакции под поста й не закъсняха, въпреки и самата Славея отрано да успяваше да чисти обидните мнения и нападки. „ Жалко за славата и достойнството на бащата – ти я петниш всекидневно с нелепите си изявления! Не знам кой е боклукът в тази ситуация! “, „ И ти си майка!! Как не те е позор да приказваш по този начин за клетите украински майки, които бягат с дечицата си от този смут! Нали и ти дете имаш! “, гласят част от най-умерените мнения.

Това не е първият път, в който Славея буди яд в интернет. Неотдавна тя се нахвърли на майките на деца с увреждания: „ Съвременната медицина дава опция да видиш какво ти следва, с цел да вземеш най-хубавото решение на първо място за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, явно си решила и да бъдеш майка “.

В следствие Славея опита да се извини, само че жестокият удар по клетите майки към този момент бе окончателно нанесен.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР