На провелия се таен вот той получи 28 действителни гласа

...
На провелия се таен вот той получи 28 действителни гласа
Коментари Харесай

Денислав Захариев от ГЕРБ е новият председател на Общинския съвет в Перник

На провелия се скришен избор той получи 28 действителни гласа от своите сътрудници.

Денислав Захариев е правист по обучение и доскорошен ръководител на групата съветници от ГЕРБ в локалния законодателен орган. В първото си изказване след извършения избор той благодари за гласуваното доверие и заявява, че ще даде всичко от себе си, с цел да го оправдае.
Захариев има намерение да обезпечи условия за обикновено и умерено протичане на съвещанията на Общинския съвет и на работата на непрекъснатите комисии в оставащото време до края на мандата – „ За мен, като пръв измежду равните, е значимо гледната точка на всеки от съветниците да бъде чута, да се организира същински разговор, а взетите решения да бъдат в интерес на перничани. „ Важно е да работим в добър синхрон и с общинската администрация, сподели Захариев и акцентира, че в последната една година жителите са посочили изрично, че желаят да виждат политици, които надмогват политическите пристрастия и работят за тяхно положително.
Новият ръководител изрази вяра, че съветниците от всички групи ще зададат този звук и с мъдри решения до края на мандата ще имат съображение да застанат гордо пред перничани, с цел да изискат доверието им още веднъж на локалните избори следващата година.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР