На проведена вчера Общинска партийна конференция, БСП – Гоце Делчев

...
На проведена вчера Общинска партийна конференция, БСП – Гоце Делчев
Коментари Харесай

За пореден път! Богдан Боцев -номиниран за кандидат- депутат от БСП Г. Делчев: За мен е чест 


На извършена през вчерашния ден Общинска партийна конференция, Българска социалистическа партия – Гоце Делчев номинира своите претенденти за народни представители в идните изключителни парламентарни избори.

Богдан Боцев единомислещо бе определен за кандидат-депутат, незабавно след конференцията той разяснява: За мен е чест, че аз още веднъж бях определен от моите приятели и съидейници, да се боря за доверието на хората в Благоевградска област в идващия Парламент.
Вярвам, че в случай че сме единни и уверени в своята идея – ще успеем и ще донесем по-добър резултат на Българска социалистическа партия ", сподели Боцев, който в случай че бъде определен ще е народен представител за следващ път от региона на Г. Делчев.

Припомняме, че на последните избори той влезе в Народното събрание, откакто лидерът на алената листа в Пиринско Корнелия Нинова избра да е народен представител от София. Засега не ясно към момента кой ще поведе листата им, дали още веднъж Нинова ще избере да дърпа гласоподаватели от Пиринско, или ще спусне нов лидер от столицата. До 10 дни листата на Българска социалистическа партия би трябвало да е подготвена и изпратена в централата на партията, а до тогава ще се организират партийни номинационни събрания по места в района.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР