На президента Радев очевидно много му се управлява. Личи си

...
На президента Радев очевидно много му се управлява. Личи си
Коментари Харесай

Даниел Митов: На Радев му се услади да управлява със служебни кабинети

" На президента Радев явно доста му се ръководи. Личи си по дейностите на фактори към него. В последна сметка, следим доста от близко политическият развой и виждаме по какъв начин се трансформира държанието на партии като " Възраждане “, тъй че да обслужват концепцията, че постоянен кабинет не може да бъде формиран ", сподели Даниел Митов от ГЕРБ-СДС. 

" Аз съм уверен, че за определение текстове да съберем и 180 гласа. Това е ясна индикацията, че в този момент е моментът, виждаме по какъв начин се случва в този момент ", акцентира Митов.

Той разяснява и убийството на предприемача Красимир Каменов-Къро. " Никога, когато се случват такива неща, не е значимо кой. Убийствата не трябва да се разрешават по никакъв метод. Има правораздаване, тя би трябвало да се занимава с всеки. Това е обвързвано съгласно мен с напъните за сформиране на кабинет. Не мога да кажа кои кръгове имат изгода от това да няма кабинет “, сподели Митов.

Според него забавянето на мандата е, с цел да протекат избрани процеси.

" Виждате, Радостин Василев от Политическа партия афишира, че най-вероятно ще се отдели от Политическа партия, вървят клюки в коридорите за записи, които той има. И това е част от тази динамичност, целяща разлюляване на политическата среда. Викането на Бойко Борисов на разпит за проблеми, които от дълго време са били изчистени и от дълго време е трябвало да бъдат хвърлени в кошчето,и да се завърши с това, се претоплят “, добави Митов.

Според него " прекомерно доста станаха дейностите в посока на това да се дестабилизира средата. " Аз не виждам различен бенефициент от това, с изключение на президентът Радев, който ръководи със служебни кабинети към този момент дълго време – явно това му се е усладило “, сподели той.

" В взаимното изказване на акад. Николай Денков и Мария Габриел бе записана концепцията " експертно държавно управление “. В един миг Политическа партия желаят да им се гласоподава държавно управление с тежки политически персони вътре – Асен Василев, Даниел Лорер, Рибарски. Тъй като не съм във вътрешността в договарянията, хубаво е да се приказва по-малко за съответни имена, кой какво желал и кой какво дал. И двамата са задоволително рационални и уравновесени, с цел да намерят общо сечение и да калибрират балансите вътре в персоналния състав “, сподели той.

Митов съобщи, че те са създали доста взаимни отстъпки, само че чакат взаимност.

" По време на ръководство на ГЕРБ е правена правосъдна промяна. Христо Иванов беше министър в държавното управление на Бойко Борисов “, сподели Митов пред bTV.

" Фактът, че по време на втория кабинет на Борисов се правеше правосъдна промяна и с промени в конституцията е явен сигнал и индикатор, че ние сме знаели, че правосъдната промяна е значима “, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР