На пресконференция фон дер Лайен посочи, че заплахата от Москва

...
На пресконференция фон дер Лайен посочи, че заплахата от Москва
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен посочи, че е под заплаха сигурността на Европа

На конференция фон дер Лайен уточни, че опасността от Москва не е единствената, пред която е изправена Европа. Тя предизвести за хипотетичните опити на Китай " да прекрои интернационалния ред в своя изгода " и настоя, че Европейският съюз и НАТО би трябвало да реагират на сходни дейности.

 

Председателят на Европейската комисия уточни, че Европейски Съюз ще продължи да глоби страни, които поддържат военно Русия, като Иран и Беларус. Европейският съюз ще наложи нови наказания на Беларус предвид на продължаващо оказване на напън върху Русия да приключи войната си в Украйна и ще разшири ограниченията към тези страни, които поддържат Москва.

 

Урсула фон дер Лайен показа, че ще продължи да се оказва " напън върху Кремъл толкоз дълго, колкото е належащо с режим на жестоки наказания, ние ще разтеглим тези наказания към тези, които военно поддържат войната на Русия, като Беларус или Иран “. Тя добави, че " ние ще излезем с нови наказания против Беларус в отговор на тяхната роля в тази съветска война в Украйна. “

 

Председателят на Европейска комисия даде висока оценка на Съвместната декларация за съдействие сред НАТО и Европейски Съюз, подписана по-рано денем, като акцентира, че документът ще задълбочи към този момент " отличното " съдействие сред двете организации. Междувременно ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел съобщи, че войната на Русия в Украйна сближава НАТО и Европейски Съюз.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР