На предстоящите предсрочни избори три партии влизат в нова формация

...
На предстоящите предсрочни избори три партии влизат в нова формация
Коментари Харесай

Пореден шок за БСП! Появи се нова партия

На идните предварителни избори три партии влизат в нова групировка под името " Левицата ". Това са  " Алтернатива за българско възобновление " (АБВ), " Движение 21 " и " Изправи се България ". Това съобщи водачът на АВБ Румен Петков, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му диалозите по тематиката не престават и те още не са финализирани. За нас консолидацията на левицата е неминуем развой. Той е наложителен, безапелационен бе Петков. Форматиране на левицата е блян да покажем на левия гласоподавател, че има избор. То не е опълчване, а е блян да създадем политика, която да представим, добави водачът на АБВ.
-->
Според него в 48 -то Народно заседание има трагична непредставителност на българските жители.

Коментар за политическата конюнктура в страната направи и някогашният президент Георги Първанов. На финала на този парламент видяхме един изблик на обич сред Бойко Борисов, Корнелия Нинова и управлението на Движение за права и свободи, разясни той. По думите му е прозвучала поръчка тези партии да ръководят дружно след изборите. Първанов уточни, че нови избори ще доведат не до разплитане на възела на българската политика, а до неговото по-тежко завръзване.

По отношение на референдума за президентска република той съобщи, че това е нещо неосъществимо, защото във Великото национално заседание не може да се събере такова болшинство, че да се създаде нова конституция.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР