На практика политическият елит има привилегии при лечението на коронавирус.

...
На практика политическият елит има привилегии при лечението на коронавирус.
Коментари Харесай

На практика политическият елит има привилегии при лечението на коронавирус

На процедура политическият хайлайф има привилегии при лекуването на ковид. Като че ли в България си остава похватът да се обадим на някой прочут. В България доста мъчно се разписва какъвто и да е логаритъм. Това съобщи доктор Станимир Хасърджиев, ръководител на Националната пациентска организация.
Като доста обезпокоителен факт лекарят показва, че при позвъняване на телефон 112 няма направен логаритъм за помощ – операторът да ти каже какво да правиш, с изключение на „ ами в този момент ще забележим ”. Мисля, че би трябвало да се научим да живеем през идващите дни, че не за всеки ще пристигна кола за спешна помощ, сподели още Хасърджиев пред Нова телевизия. И даде съвет да не чакаш кола за спешна помощ, в случай че има потребност. Но и даде съвет, че не при всеки е нужно да се търси доктор – най-важното е дали имаш или не дихателна непълнота. Ако не можеш да си довършиш изречението, без да се задъхаш, имаш потребност от помощ, даде рецептата лекарят.
 Хората се държат като детска градина Хората се държат като детска градина
Това съобщи пулмологът доктор Александър Симидчиев, който приказва за метода на връзка с обществото - че той е неправилен. Трябва да обясн...
„ Нека не се поддаваме на суматохата – в последна сметка това е една зараза, която множеството от нас ще я прекарат добре ”, съобщи лекарят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР