На прага на участието си на финалния мастърс за годината,

...
На прага на участието си на финалния мастърс за годината,
Коментари Харесай

Григор с откровено интервю преди финалния Мастърс

На прага на присъединяване си на финалния мастърс за годината, Григор Димитров даде особено изявление за Nitto ATP Finals. Сайтът посвети любопитен материал на първата българска ракета, като припомня, че единствено преди три години настоящият номер 6 в света е бил запаса. Сега обстановката е друга, а Гришо е в очакване на първия си дуел против Доминик Тийм.

Добър чоп за Григор в Лондон, още веднъж с Григор

„ Беше мъчно, само че това ме направи по- мощен и съумях да извлека позитивите от обстановката “, стартира Григор Димитров.

„ Финалният мастърс е доста специфичен за всеки. Аз постоянно съм желал стигна до него и да съм част от тази елитна група. Какво по-хубаво от това “, добави хасковлията.

Отделя се внимание и на подобрението в стила на игра на Григор, както и на чудесния му бекхенд: „ В реалност е имало моменти, в които нещата не вървяха добре, само че трябваше да не преставам и да се състезавам “, споделя искрено Гришо.

Григор започва в понеделник против по-малкото зло

„ Искаме просто да се състезаваме. Понякога си оставаш известно време вкъщи и изгаряш от предпочитание да излезеш и да се състезаваш. Но би трябвало да продължиш и да положиш нужните старания. Тази работа от време на време е по-важна, тъй като по този начин влизаш по-лесно в натоварени турнирни цикли. Колкото повече печелиш, толкоз повече искаш. Щом загубиш, целият ти свят се срутва “.

Григор тренира под управлението на Дани Валверду. За въздействието, което този експерт оказва върху него, първата ни ракета разяснява: „ Първоначално с Дани и останалата част от екипа, седнахме и начертахме проект “, спомня си Григор. „ Това ще вършим и ето по какъв начин ще го създадем “.

„ Поставянето на цели, било то краткосрочни, средносрочни, или дълготрайни – спомогна за развиването ми и увереността ми. Настъпва миг, в който разбираш, че можеш да играеш добър тенис и заслужаваш да бъдеш измежду най-хубавите. Да се научиш да бъдеш толерантен също прави огромна разлика “, продължава Димитров.

За край Григор разяснява старта на новия сезон: „ Няма скриване от австралийското слънце. Когато стартира новата акция ще се види кой е работил и кой не “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР