На посещение днес в Париж президентът Румен Радев ще проведе

...
На посещение днес в Париж президентът Румен Радев ще проведе
Коментари Харесай

Президентът се среща с представители на френския бизнес в Париж

На посещаване през днешния ден в Париж президентът Румен Радев ще организира работна среща в постройката на българското посолство в града с представители на френския бизнес. Той ще показа опциите за вложения у нас, предава bTV. 

Посещението на президента във Франция продължава втори ден, откакто през вчерашния ден той беше посрещнат в Елисейския замък от френския държавен глава Еманюел Макрон. По време на срещата Радев съобщи, че приемането на България в Шенген е значим фактор за повишение на сигурността в Европа.

България ще поддържа Франция за създаване на обща европейска политика в защитата и в науката и образованието, стана ясно от срещата на Радев с френския му сътрудник. В едночасовия диалог в Елисейския замък беше разисквано българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, както и целия комплекс на двустранните връзки.

" По време на председателството си България има упоритостта да сложи най-критичните проблеми пред Европейския съюз ", сподели президентът

Работната аудиенция на българския президент във френската столица е тридневна. Предстои Румен Радев да изпита един от най-хубавите и най-скъпи бойни самолети в света.

Държавният глава показа видеокадри от визитата си в формалната си Фейсбук страница. Вижте.



 



Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР