На полицейски терор са били подложени в съботната вечер клиенти,

...
На полицейски терор са били подложени в съботната вечер клиенти,
Коментари Харесай

Заведения се оплакаха от полицейски терор, искат оставка на шеф на ОДМВР

" На полицейски гнет са били подложени в съботната вечер клиенти, притежатели и шефове на заведения в Благоевград ". Това оповестиха от Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България, като изпращат клип за доказателство. Видеото им е предоставено от благоевградско заведение.

" При нас в Благоевград е тежко. Излизат десетки служители на реда в петък и събота. Имаше акция този уикенд - Национална агенция за приходите, полиция, ревизия по труда, митници, пожарна, общинска полиция. Ходят нощно време по улиците на Благоевград, бият хората и ги арестуват. Има вечерен час съгласно тях и след 23:00 да няма никой по улиците. Спират музиката на заведение, което работи след 23 ч, пишат актове на всички клиенти и ги гонят. Докато не си тръгнат всички, полицията стои вътре ", споделя сътрудника, изпратил ни клипа, който все още избира да остане в анонимност, прецизират от двете браншови организации.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България и членовете ни оповестиха „ гражданско непокорство “ против неефективните и дискриминационни марки за битка с COVID-19. Ние сме подготвени да понесем нашата отговорност, само че полицейският произвол против български бизнесмени и клиенти на заведенията няма да поносим и да приемем, безапелационни са от БАЗ и СЗБ.

" И тъй като е доста съвременно да се приказва за „ полицейско принуждение “ – сами преценете какво е това във видеото…
Искаме незабавното дисциплинарно уволняване на „ краткотрайно преназначения на длъжността шеф на ОДМВР – Благоевград “ старши комисар Георги Кандев и дисциплинарни санкции за всички намесени.

Адвокатите, които работят с Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България към този момент приготвят искове против виновните лица. Ще продължим да пазим правата си и няма да позволим подигравка с бизнеса ни, препитанието на нашите чиновници и клиентите ни ", се споделя още в позицията на браншовите организации.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР