На път до украинския град Лвов руса мацка предлага ласки

...
На път до украинския град Лвов руса мацка предлага ласки
Коментари Харесай

Шофьор на тир спря, за да качи майка с дете, а тя му каза: Не ми трябва, аз работя тук!

На път до украинския град Лвов руса мацка предлага милувки против възнаграждение на водачите. Това обаче тя прави, като държи дребната си дъщеричка на ръце. За това описа в профила си във фейсбук водачът на тир Роман Буянов, написа " Блиц ".

" Преди месец минах оттова, виждам - жена с дете на ръце, стопирах, с цел да я кача, а тя ми споделя: Не ми би трябвало, аз работя тук ", написа водачът.   Буянов прибавя, че след известно време той отново се засякъл с жрицата с детето на ръце и е съумял да я снима. Местните поданици обаче се застъпват за дамата. По думите им, дъщерята й наподобява здрава и радостна. Когато мама работи, момичето си играе на предната седалка на камиона или спи.   

За дамата с детето на ръце научиха и в локалната полиция. Когато обаче органите на реда отишли на местоработата на дамата, тя се скрила. Тя се качила в рейс и отпътувала за своя роден град, ситуиран на към 70 километра от Лвов. Впрочем, там тя е била арестувана. Установено е, че мацката е на 39 години, тя е самотна майка. Започнала е да се занимава с проституция преди две години, след раждането на детето.    Местните управляващи са ѝ лишили детето и имат намерение да я лишат от наставнически права. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР