На първо място виновни са директорите на местните ВиК дружества.

...
На първо място виновни са директорите на местните ВиК дружества.
Коментари Харесай

Харизанов посочи виновниците за водната криза в Перник, а кметът на Ботевград лъжел

На първо място отговорни са шефовете на локалните ВиК сдружения. Веднага по-късно - шефът на локалната басейна дирекция. Областният шеф - представител на страната и всички представители на локалната власт. Дано прокуратурата откри доказателства с цел да потвърдят обстоятелствата. Това съобщи политологът и публицист Георги Харизанов, като уточни виновниците за водната рецесия в Перник.
Близки сме с министър Нено Димов, само че нямам назначения в държавното управление, по този начин отговори той пред bTV на появилите се отзиви в обществените мрежи, че Димов бил негово предопределение.

Ние искахме отстраняването, не оставката на министър Димов. Той е ерудиран човек, само че не можа да се прави с проблемите в една брутална българска реалност. Покрай свадите с водата в Перник. този сюжет с 35 млн го знаем за рехабилитация на язовирната стена. 120 млн - за водопроводната мрежа. Три години по-късно казусът е налице, сподели специалистът Емил Георгиев.

Харизанов разяснява и другата гореща тематика - за язовир Бебреш: Г-н Гавалюгов е подведен или лъже. Няма пречиствателна станция за язовир Бебреш, уточни Харизанов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР