На първо място е диалогът, но не онези разговори с

...
На първо място е диалогът, но не онези разговори с
Коментари Харесай

Карадайъ: Нужен е диалог и отговорност, не ултиматуми

На първо място е разговорът, само че не тези диалози с ултиматуми. Нужен е разговор и отговорност в тази обстановка. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Карадайъ акцентира, че през днешния ден сме стигнали до обстановка, в която след 5 вота няма работещ парламент. „ Законодателната власт не може да действа. В момента и правосъдната власт не действа с всички кавги. Отговорността е на политиците, които с разсъдък и разговор да намерят нужния механизъм за обществото и страната, с цел да могат системите още веднъж да действат. Виждаме, че това през днешния ден не става “, сподели той.

Карадайъ съобщи, че Движение за права и свободи отстоява спазването на законите, Конституция и разделянето на управляващите, а не един олигархичен кръг да завладее всички управляващи.

„ Онези шамани, които в края на комунизма не се бяха осъществили, се пробваха да завладеят дясното. Онези, които през приватизацията ограбиха България, тези агнешки главички, които дружно с шаманите ограбиха България, овладяха и медиите в България. Този кръг си постави етикета „ Капитал “. " - уточни Карадайъ.

Според него " даже да има предварителни избори, структурата на Народното събрание ще бъде сходна с тази на последните пет ". " Българският народ споделя на политиците - изпращаме ви там с разсъдък, отговорност и в разговор да сформирате отговорно болшинство, което да се занимава с дневния ред на хората ", сподели той и акцентира, че " не схваща логиката на ПП-ДБ да не поддържат първия мандат, само че да търсят поддръжка за втория ".

" Те споделят " с втория мандат ние ще предложим държавно управление на малцинството ", за което чакат някаква поддръжка, въпреки това декларират с кои няма да вършат нищо и не желаят никаква поддръжка, на никаква цена. Това са " Възраждане ". От друга страна Политическа партия не желаят поддръжка от ГЕРБ и в някои изказвания ГЕРБ са сами, в други включват и Движение за права и свободи. " - сподели още водачът на Движение за права и свободи. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР