На първи юни, пред погледа на деца в пленарната зала,

...
На първи юни, пред погледа на деца в пленарната зала,
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Парламентът гъмжи от безсмислени красноречия

На първи юни, пред погледа на деца в пленарната зала, се стигна до сдърпване сред депутата от „ Продължаваме Промяната” Искрен Митев и ръководителя на „ Възраждане” Костадин Костадинов. Реакцията на депутатите и създалата се обстановка за „ Офанзива” разяснява престъпният психолог Росен Йорданов.

„ Очевидно е, че за следващ път, изключително през последната година и половина, Народното събрание гъмжи от някакви безсмислени красноречия от нарцистични филипики”, сподели той.

„ Излизаш не с цел да бъдеш градивен и потребен, не с цел да свършиш работата, а просто тъй като са ти хрумнали някакви доста истински думи, които искаш да споделиш с популацията. Това е заболяването, от която боледуваха много парламенти, само че последните 3 надминаха всевъзможни нива”, уточни Йорданов.

И добави: „ Като цяло казусът е, че властта на „ Продължаваме Промяната”, която получават и тази тяхна възбуденост, се управляват мъчно. На тези хора очевидно обичайно самоконтролът им не може да овладява порасналото възприятие на великолепие, което ги обзема, когато заемат този пост”.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР