на първа инстанция. Проф. Станимир Карапетков, вещо лице по делото

...
на първа инстанция. Проф. Станимир Карапетков, вещо лице по делото
Коментари Харесай

Жертвите на Семерджиев не са имали никакъв шанс

на първа инстанция. Проф. Станимир Карапетков, експерт по делото " Семерджиев ", разяснява пред Българска национална телевизия, че големи запаси са били включени в делото. Той не е сюрпризиран от бързата присъда.

Първоначалната версия е била, че той не е бил в автомобила. Самият Карапетков в трябвало да откри по какъв начин е станала злополуката. В следствие Семерджиев сменил версията си, че е бил на предната дясна седалка. Установено е, че контузиите му подхождат на изказванието, че е бил на някоя от предните седалки. Всичко демонстрира, че Георги Семерджиев е бил лидер.

Експертизата е безапелационна, че в случай че на задната седалка в колата му е имало пасажер след удара е щял да е мъртъв. Хариет, една от жертвите, не е имала никакъв късмет , по думите му. Ударът върху нея е с към 160 километра в час. Христина, второ починало момиче, е ударена с 60 километра в час и с ъщо не е имала късмет .
 Семерджиев отхвърля да е карал, да се е дрогирал и да има подправена брошура
Семерджиев отхвърля да е карал, да се е дрогирал и да има подправена брошура

Щял да дава колата чартърен и били на тест драйв

се бави поради характера на обвиняването. Там обвиняването е за съзнателно ликвидиране. От правна и техническа позиция е доста комплицирано и . Всички спекулации пречат на едно произвеждане, съгласно проф. Карапетков. За  той акцентира, че там са се случили поредност от събития с възможност 1 на 1 милион.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР