На откриването на конференцията на Либералния интернационал съпрезидентът на „Алианса

...
На откриването на конференцията на Либералния интернационал съпрезидентът на „Алианса
Коментари Харесай

Кючюк на либералния форум в София: Да застанем на страната на доброто и да вземем ключови решения

На откриването на конференцията на Либералния интернационал съпрезидентът на „ Алианса на либералите и демократите за Европа “

Илхан Кючюк очерта три съществени казуса, пред които е изправен светът през днешния ден: Войната в Украйна, инфлацията и отбрана на свободната търговия. " Украинците ни дават исторически урок в битката си за независимост, за страната си, само че и за нашите демократични полезности. Позволете ми да ви уверя, че всички депутати и евродепутати и либерали в действителност се гордеят с вашата битка за демократична народна власт ", сподели Кючюк.

" Ще оказваме помощ на унгарските и полските либерали и демократи, които се застъпват за своите демократични демокрации. Крайно време е като либерали да застанем на страната на положителното и да вземем основни решения за това какво е бъдещето и какъв би трябвало да бъде демократичният отговор ", сподели още Илхан Кючюк.

По думите му гласоподавателите желаят от своите демократични политици да основават платформи и политики, които да бъдат в интерес на жителите.

Той очерта като втори огромен пролем пред света - инфлацията и стагфлацията, които основават проблем на фамилиите с ниски приходи. Като трети проблем той дефинира отбраната на свободната търговия в света и Европа. " Да продължим да пазиме свободната търговия. Цели народи се отърваха от бедността с помощта на свободната търговия. Със свободна търговия има и повече свободни места ", сподели още Кючюк. " Либералите би трябвало да се обединят и да се държат един за различен ", сподели в края на своето послание той.

Столицата ни е бъде хазаин на конгреса на Либералния интернационал. Той ще се организира от 30 юни до 3 юли. Над 250 посетители от целия свят заседават в столичния хотел " Балкан ". Те ще очертаят демократичната визия за идващите години и ще я опишат в резолюция.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР