На олимпиадата ще си взема това, което сега ми се

...
На олимпиадата ще си взема това, което сега ми се
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин и Биляна Дудова получиха премии за спечелените медали от СП по борба

На олимпиадата ще си взема това, което в този момент ми се изплъзна. А загубите единствено могат да ме стимулират да не преставам с още по-голяма непримиримост и неизменност. Това съобщи международната вицешампионка по битка Биляна Дудова.

Дудова, както и носителката на международната купа Тайбе Юсеин, бяха премирани от " Асет банк " за медалите от шампионата на планетата в Будапеща (Унгария) през октомври. Още напролет банката се ангажира да подкрепя дълготрайно женската битка и състезателките да бъдат напълно подсигурени. " За нас ти си " златното " момиче, поисквам още спортни и житейски триумфи ", сподели Алексей Цветанов, основен изпълнителен шеф на банката, при връчването на чека на Дудова.
 ПКФ на медалистите от Световното състезание по битка Тайбе Юсеин, Биляна Дудова и Кирил Милов @@@
" Май към този момент ще бъде традиция да се виждаме, само че традициите са хубаво нещо ", съобщи Милен Драгневски, изпълнителен шеф на застрахователно сдружение " Асет Иншуърънс ", като връчи чек и поздрави шампионката Тайбе Юсеин.

" Изпращам най-силния си сезон ", отвърна тя. През тази година Юсеин няма загуба на тепиха, а напролет двете станаха и европейски шампионки. Тайбе е и единствената състезателка с трофеи от международно и европейско състезание в олимпийските типове спорт през 2018 година.
 ПКФ на медалистите от Световното състезание по битка Тайбе Юсеин, Биляна Дудова и Кирил Милов @@@
На гала в офиса на банката участва и почетният президент на федерацията Валентин Йорданов. " Бях на международното състезание, от трибуните изгледах триумфите на нашите състезатели и ви благодаря, че ни направихте горди и щастливи, че сме българи. Надявам се в този момент да попаднете измежду 10-е най-хубави спортисти на България ", съобщи легендата на международната битка.

Сред гостите бяха още президентът на БФБорба Христо Маринов, петкратният международен и европейски първенец Александър Томов, треньорът на женския народен тим Петър Касабов, както и бронзовата олимпийска медалистка от Рио 2016 Елица Янкова. В момента тя се възвръща от тежка интервенция на рамото, а заниманията й включват общофизическа подготовка. Утре, четвъртък, Тайбе Юсеин, Биляна Дудова, както и носителите на сребърен и бронзов орден надлежно Кирил Милов и Айк Мнацканян ще създадат открита подготовка с тима, който ще взе участие на международното състезание до 23 години в Румъния. Тренировката е от 10.00 часа в залата по битка на комплекс " Диана ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР