На никой не му трябват избори. Време е всички малко

...
На никой не му трябват избори. Време е всички малко
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кирил Петков: На никой не му трябват избори

На никой не му трябват избори. Време е всички малко да се успокоят.  Това съобщи Кирил Петков -ПП-ДБ, пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Станаха огромни пристрастености,

истината е, че би трябвало да създадем крачка напред. Да отворим този меморандум или ГЕРБ да предложат различен текст. Хайде да създадем действителна промяна в правосъдната система. Нека да се успокоим и да седнем на масата. Тук става дума за червени линии на обществото. Опитваме се тези тематики да ги приказваме последните 6 месеца “, съобщи Петков.

„ Сложихме пред цялата общност нашата позиция и в този момент чакаме отговор. На никой не му трябват избори, това е ясно. Аз съм подготвен когато и да е да седнем на договаряния. Време е да почнем да си вършим работата “, сподели Петков.

 

 

SafeNews напомня, че откакто от ПП-ДБ оповестиха, че оферират меморандум с условия за общо ръководство с ГЕРБ за четири години и сложиха ултиматум, че в противоположен случай се отива на избори 2 в 1, реакциите в Народното събрание не закъсняха. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли опцията партията му да одобри подобен документ. От Движение за права и свободи също подлагаха на критика предлагането.

От Политическа партия обясниха, че офертата им не е ултиматум, а по-скоро опит страната да се ръководи заслужено и транспарантно. От ГЕРБ изрично отхвърлиха предлагането. Според Борисов е недопустимо правосъдната власт и постовете в регулаторите да се разпределят сред него и Кирил Петков. От Движение за права и свободи също бяха безапелационни, че няма да поддържат сходно съглашение. Атака пристигна и от опозицията.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория  България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР