Любимката на Eastenders Шерил Фъргисън разкри за първи път тайната

...
Любимката на Eastenders Шерил Фъргисън разкри за първи път тайната
Коментари Харесай

Шерил Фъргисън от EastEnders разкрива тайната битка с рака на матката и защо никога не е казвала на никого

Любимката на Eastenders Шерил Фъргисън разкри за първи път тайната си борба с рака на матката – и по какъв начин нейните някогашни сътрудници от актьорския състав са я претърпели най-мрачните и ужасяващи години от живота й.

В извънредно изявление за Mirror, актрисата, която играеше симпатичната Хедър Трот в продължение на половин десетилетие на Албърт Скуеър, разкрива по какъв начин животът й се е разпаднал след опустошителните диагноза през 2015 година По това време Шерил, на 58 години, реши да резервира тестването си в загадка, само че споделя, че най-сетне е подготвена да приказва за това, което се трансформира в осем години физически и прочувствен ужас - и по какъв начин любовта на нейния брачен партньор и наследник, и невероятната благотворителност на нейните другари от Eastenders, помогнаха да излезе от другата страна.

По пътя - и изцяло неусетно от почитателите й - имаше и контузия от хистеректомия, ранно начало на менопаузата и тъжното осъзнаване, че няма да може да има деца с 12-годишния си брачен партньор Ясин, който е с 20 години по-млад от нея. Гласът й,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР