На моята реплика към Каримански позволихте на Тошко Йорданов да

...
На моята реплика към Каримански позволихте на Тошко Йорданов да
Коментари Харесай

Отцепил се от ИТН: „Има такъв народ“ излъга по най-брутален начин избирателите си


На моята имитация към Каримански позволихте на Тошко Йорданов да изрази мнение, а моята имитация бе към господин Каримански. Исках Любо Каримански да стане за случая, който описах и да каже дали неистина, или не. По мотив отношението на Има Такъв Народ по времето на трите Народното събрание, ще ви кажа, че Има Такъв Народ е единствената партия на Прехода, която излъга по най-брутален метод гласоподавателите си. Това съобщи от парламентарната естрада отделилият се народен представител от Има Такъв Народ Иво Атанасов.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 282
„ Въпросите на референдума – безусловно нищо не е изпълнено и в никакъв случай управлението на Има Такъв Народ не е считало да извърши тези цели. Не са сложени на масата на договарянията. Едни милиарди, които не са дадени на нашите министри. Тошко Йорданов доста добре знае това нещо. Ако бяха дадени, заповедта на Тошко Йорданов щеше да е да крепим държавното управление. Никога не съм измамник, а всички, които са се докоснали до ГЕРБ, отидоха в историята. Това ще бъде ориста и на Има Такъв Народ “, безапелационен бе той.

„ Жал ми е за сътрудниците, които извършват заповеди и не могат да изразят своята лична воля “, добави Атанасов.

Тошко Йорданов му отговори: „ Разбирам, че новопокръстените в нова религия са най-големите фанатици в новата организация, в която се намират. В момента допускате човек, който доскоро е приказвал тъкмо противоположното, да потвърждава какъв обуздан плебей е на новите си другари. Ако този, който приказва, желае нещо да ми каже, да пристигна и да ми го каже “.

„ Не се продавам и не предавам идеята, за която бяхме тръгнали всички. Ако има плебеи, това са останалите в Има Такъв Народ. Аз съм почтен, горделив и самоуверен човек. Няма да се продам в никакъв случай и ще продължа да не отстъпвам позициите, за които съм изпратен в този парламент “, отвърна от своя страна Иво Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР