На Международното летище Скопие тази сутрин в 05:08 с водни

...
На Международното летище Скопие тази сутрин в 05:08 с водни
Коментари Харесай

Първият редовен полет от София беше посрещнат на летището в Скопие

На Международното летище Скопие тази заран в 05:08 с водни струи под формата на дъга компания ТАВ Македония посрещна първия полет от София на българската самолетна компания " Гъливер ", оповестява " Слободен щемпел ".

Със аероплан от вида ATR 72-600, който може да транспорти 70 пасажери, самолетната компания извърши първия си постоянен полет до Международното летище Скопие, ознаменувайки началото на своята публична комерсиална работа на македонския пазар.

Министърът на превоза и известията в държавното управление на Република Северна Македония Благой Бочварски тази заран посрещна пасажерите, които дойдоха с първия търговски полет по линията София - Скопие, който произлезе от контракта сред смесените държавни комисии на двете страни.

" Радва ме, че доста бързо постигнахме единодушие и дружно с Република България установихме тази линия. Работите се движат в мечтаната посока и към този момент виждаме резултатите от работата на смесените групи с сътрудниците от България. Полетът София - Скопие от през днешния ден стартира да действа и първите пасажери към този момент дойдоха в Скопие. Пожелавам им добре пристигнали в нашата страна и адресирам обръщение, че нашата страна има какво да предложи в региона на туризма.  Оставаме отдадени с нашите другари и в идващия интервал да намираме решения, с които ще укрепим другарските връзки и които ще донесат стопански изгоди на двете страни ", съобщи министър Бочварски на летището в Скопие.

Полетите сред София и Скопие ще се реализират два пъти седмично - събота и понеделник.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР