На любопитни спомени се отдава в края на годината Андреа

...
На любопитни спомени се отдава в края на годината Андреа
Коментари Харесай

ПАДЕНИЕ: Банда Банда разхождала кучето на Захажаева


На любопитни мемоари се отдава в края на годината Андреа Банда Банда, която неотдавна се прекръсти на Андреа " Падна Падна ", откакто се изтърколи по стълбите и съвсем счупи пръст. Но тук не става дума за случая, а за връзките й с една от най-пикантните участнички във " ВИП брат " - Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева.

 

 Майката на Албена Вулева - Захажаева, бе измежду най-

 Майката на Албена Вулева - Захажаева, бе измежду най- " острите " участници в риалити шоуто

Преди 6 години Андреа тъкмо се върнала от Англия (където учи) и работила като кореспондент в предаването на Ани Салич по Нова телевизия. " Карах нощни смени във " ВИП брат ", с цел да не взимам пари от родителското тяло за втория си бакалавър, който таман бях записала - актьорско майсторство. Бях малко и стреснато момиченце и въобще не знаех какво в действителност желая да работя и дали съм на прав път ", спомня си тя и споделя по какъв начин минало изявлението за работа в " брадъра ": " Напоително обясних по какъв начин бленувам за режисьорска кариера, в случай че може, и актьорска и генерално " нещо " в малкия екран. Казаха ми няколко пъти, че не съм за там и че ще си изгубя времето. Не знаех, че организацията в риалитито напълно не е обвързвана с нещата, които аз си представях. Но аз доста настоявах. Хората, които работят в организацията, стоят в една стая и гледат какво се случва в Къщата, в случай че имат потребност участниците от нещо - носим го. Също по този начин събираме прането и го връщаме. Събираме боклука в Къщата и вкарваме хранителни артикули. На мен ми дадоха да заставам на телефона, тъй като всичко друго включваше тежко мъкнене на неща. "

 

 На Банда Банда не й давали да носи тежко в Къщата

На Банда Банда не й давали да носи тежко в Къщата

Но да стои на телефона не е всичко, което е правила през 2015-а Андреа Банда Банда. Брюнетката тогава изтеглила късата съчка: " И разхождах кучето на Захажаева, в случай че помните оня живописен облик, тъй като никой различен не искаше ".

А когато нямало работа през нощта, Андреа Банда Банда отваряла пакет желирани бонбони във формата на мечки и ги " режисирала " в сексуален трилър. Подреждала ги в полови пози и ги снимала. Но това е друга тематика...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР