На летището в Чикаго, мъж вижда създание, идентично с Човекът-молец

...
На летището в Чикаго, мъж вижда създание, идентично с Човекът-молец
Коментари Харесай

На летището в Чикаго, мъж вижда създание, идентично с Човекът-молец




На летището в Чикаго, мъж вижда творение, идентично с Човекът-молец … Испански водач на камион два пъти през живота си е виждал необичайно черно хуманоидно създание с крила. Първият път се е случил в Мексико, а вторият път, неотдавна, в Чикаго (Zona666.com). Втората среща на очевидеца се случва на 26 ноември 2019 година Тогава, той разгласява историята си в уфологичния уебсайт UFO Clearinghouse. Мястото на втория случай е Международното летище О’Хара (O’Hare), Чикаго, към 18.30 ч. Очевидецът разказва: “Бях на летището и чаках камионa ми да бъде претрупан със артикули, пристигнали от Япония. Докато камионът ми се зареждаше, аз стоях надалеч от него, и просто пуших цигара. Погледнах в страни към пистите, след това към тунела, и когато хвърлих взор към оградата, която е наоколо до паркинга на летището, незабавно забелязах нещо огромно с крила, което се движеше.



Човекът-молец. Тематична картина Бе ясно очевидно, тъй като беше до две огромни улични лампи. В началото ми замязя на голяма птица, само че по-късно видях, че наподобява на човек с крила. Крилата бяха изпънати нагоре и леко поклащащи се от вятъра. След това, създанието отлетя от оградата към откритото поле, размахвайки необятно криле и изчезна. “ Администрацията на уеб страницата UFO Clearinghouse, употребявайки телефонния номер, оставен със известието, съумява да се свърже с този свидетел да го помоли за повече детайлности за този случай. Четете още: Чудовището от Елизавил и разкази на очевидци Администраторът на UFO Clearinghouse изяснява: “Обадих му се и съумях да науча повече информация. Този мъж (името му не се показва на сайта) е испаноговорящ, само че приказва британски език сносно. Дъщеря му и негов другар му помогнаха да преведе на британски тези елементи, които му беше мъчно да каже. Човекът забелязва това създание да се движи около оградата и ясно се виждало в светлината на уличните лампи. На височина, в случай че се съпостави с оградата, то било малко над 2 метра. Височината на оградата, съгласно очевидецът, е 8 фута (240 см), а съществото било малко по-ниско от нея. Когато го попитах как са изглеждали крилата, той ми сподели, че били черни и необятни най-малко 6 фута (182 см). Помолих го да опише по какъв начин е изглеждало цялото творение. Той сподели, че приличало на черен дявол или гоблин. Свидетелят не съумял да прегледа добре главата на това създание, защото било с тил към него, тъй че виждал основно гърба и крилата му. Походката му обаче била доста странна. Не приличала на походка на човек, а на птица. С такава походка и размахващи криле, това създание се отдалечило от оградата и по-късно бързо изчезнало в тъмнината. Когато съществото изчезнало, свидетел незабавно се прекръстил и споделил молитва за помощ от Богородица. Бил сигурен, че е видял същински дявол.



Човекът-молец. Тематична картина Когато го попитах, дали е почувствал боязън, той сподели, че е изпитал мощен боязън, и че е имал чувство за нещо зло. След това, мъжът ми сподели, че не желае повече да приказва за това създание и не желае в никакъв случай да се връща на това място. Уважих желанието му и започнахме да говорим за по-малко ужасни неща, като наличието на евентуални други очевидци, точното време и така нататък Според очевидецът, имало и други водачи, които са стояли там с колите си, само че той не е сигурен дали са видели създанието. Тогава, той ми описа още едно доста интересно нещо. Той призна, че и преди е виждал сходно създание. Но не тук, а в родината му, в Мексико Сити, Мексико. Според него, там видял същото черно крило творение. Това се случило, когато бил младеж и с други деца, играели футбол на огромно намерено игрище. Свидетелят забелязал това създание в края на полето, след което то изхвърчало във въздуха, издало мощен зов и полетяло към най-близката гора. Той не помни точната дата на това наблюдаване, само че показва, че се е случило седмица преди голямото земетресение в Мексико Сити. Това земетресение се случва на 19 септември 1985 година и едно от най-опустошителните трусове в Мексико Сити и като цяло, в историята на Америка, при което умират към 10 хиляди души. ” Според описанията се оказва, че очевидецът и тогава, и в този момент, е видял еднакъв човек-молец – Монтмен. Това творение се появява малко преди бедствия, в които умират огромен брой хора. Неведнъж е бил виждан в град Пойнт Плезънт (Point Pleasant) – четете ТУК, малко преди сриването на локалния мост. Той е бил забелязан и в Чернобил преди повредата – четете ТУК, и на други места. В Чикаго, създание, наподобяващо Монтмен, е виждано десетки пъти през последните две години. За благополучие, не е било предвестител на огромна покруса …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР