На куп корекции се подлага Софи Маринова пред няколко седмици,

...
На куп корекции се подлага Софи Маринова пред няколко седмици,
Коментари Харесай

Основен ремонт: Софка изду бомби и джуки, разхожда бразилска задница

На куп корекции се подлага Софи Маринова пред няколко седмици, писа " България Днес ". Ромската перла се тунингова крепко месец откакто навърши 47 години.



Изпълнителката не на един и два шлагера претърпява цялостна смяна след козметичните процедури. Тя заплаща немалка сума на един от най-хубавите пластични хирурзи в България, с цел да наподобява още по-красива и прелестна.

Ромската перла ляга под ножа, с цел да повдигне силиконовия си бюст. Също по този начин певицата леко уголемява и бомбите. Според клюкарите Софи налива още 500 кубика в пазвите.

Новите гърди на Софи незабавно направиха усещане на гостите на нощни заведения и кръчми, където Маринова неотдавна има изяви. Изпълнителката избира рокли и тоалети, които да подчертаят обилния й нов бюст.

Софи регулярно през годините се подлага на интервенция за покачване. Певицата постави силикон преди повече от десетилетие. Но постоянно ляга под ножа, с цел да стоят гърдите й още по-красиво.

Ромската перла не тунингова единствено бюста си. Софка си поставя и много модерното в последно време бразилско дупе. Певицата налива куп мазнини в задните си елементи, което прави Д-то й още по-пищно. Маринова от години мечтаела да има по-изваяна форма на задните си елементи. И взема решение, че към този момент е време да последва образеца на доста свои колежки и приятелки, които фръцкат бразилско дупе.

Най-новата промяна на Софи Маринова е в устните. Ромската перла надува джуки, само че не толкоз фрапантно, както вършат доста млади девойки. От последните фотография на певицата е видно, че устните на изпълнителката са още по-удебелени.

Интервенциите не се харесват на всички почитатели на Софчето. Според тях любимката им е почнала да замязва на останалите си колежки след интервенциите. И е изгубила своята еднаквост.

" Превръщаш се в някаква вманиачена силиконка. Бъди същинска, а не изкуствена " , написа почитател на Софи под една от новите й фотоси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР