На косъм да си смали нослето е била певицата Дара,

...
На косъм да си смали нослето е била певицата Дара,
Коментари Харесай

Дара: Не се поддадох на модата, стига вече фалш!

 На косъм да си смали нослето е била певицата Дара, признава самата тя.

Изпълнителката за малко да се подведе по модата, която сляпо следват известни и непопулярни мацки през последните няколко години.

" В обществените мрежи филтрите, които може да ползваш за фотоси, толкоз те трансформират, че ставаш привързан. Аз също се подведох и започнах да си мисля какъв брой хубаво би било да си направя носа по-малък. Трябваше да проведа един сериозен диалог със себе си, който звучеше по този начин - " Трябва да си смалиш носа! ", а другото ми Аз споделяше - " Не, не би трябвало, носът ти е супер! " - споделя Дара, която е една от дребното натурални хубавици, на своите почитатели.

Певицата не съумява да се изкуши по последната мода и взема решение да мисли трезво. Тя приканва множеството млади девойки да последват образеца й и да се харесват такива, каквито са.

" Стига фалш! Запомнете, че сте най-хубавата версия на себе си и се харесвайте " - поучава младата красавица, решила даже към този момент да върви без грим в всекидневието си.

Така модерната в последно време ринопластика на носа плъзна като болест измежду изпълнителките у нас. Последните две, които изненадаха с сходна смяна, са фолкпевиците Камелия и Анелия. Немалка част от почитателите им обявиха, че са разочаровани и не са очаквали звезди от техния сан да се поддадат на тези трендове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР