На конференция за катастрофите по пътищата, на която инициатор са

...
На конференция за катастрофите по пътищата, на която инициатор са
Коментари Харесай

Гешев: Ще се постараем да предложим варианти за решаване на проблема с войната по пътищата

На конференция за злополуките по пътищата, на която основател са прокуратурата и голям брой неправителствени организации, ще се постараем да предложим разновидности за решение на казуса с " войната по пътищата " и десетките жертви, съобщи основният прокурор Иван Гешев пред публицисти в Петрич, откакто се срещна с възпитаници в границите на самодейността на Асоциацията на прокурорите и Камарата на следователите " Правосъдие в бъдещето - прокурори и възпитаници приказват за право ".

На 24 ноември (четвъртък), от 10:00 часа в резиденция „ Бояна “ в София, ще се състои кръгла маса на тематика „ За огромни дейности против войната по пътищата “. Форумът се провежда от Института за пътна сигурност дружно с Българския Червен кръст, Съюза на българските автомобилисти, Българската браншова асоциация " Пътна сигурност ".

Иван Гешев означи, че огромна част от българските институции не ги интересува казуса с злополуките, провокирани от водачите, използвали опиати и алкохол, само че прокуратурата се интересува.

Главният прокурор още веднъж разяснява, че обстановката с престъпността в страната е сериозна и означи, че предстоят голям брой срещи на прокуратурата с локалната власт и жителите, с цел да се засилва разговорът и да се постараят прокуратурата да реши проблемите, които може.

Във връзка със хванати в петък 13 мъже разпространявали нецензурен материали с деца, Иван Гешев сподели, че ще има продължение на дейностите на правоохранителните органи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР