На какво ли не е готова една влюбена жена? От

...
На какво ли не е готова една влюбена жена? От
Коментари Харесай

Каква любов само! Диамант за 10 млн.долара и маникюр в златно с буквата на Бен

На какво ли не е подготвена една влюбена жена? От това предписание изключение не прави и Джей Ло, по която въздишат милиони мъже. Латинодивата не се свени да показва любовта си, а последният й жест към Бен Афлек напряко може да ти разтопи сърцето.

Горещата певица засвидетелства обичта си към артиста с маникюр отдаден на него – на безименния пръст на лявата й ръка в златно греят буквите на обичания мъж и нейната писмен знак. Точно до тях на междинния пръст пък има златно сърце. На същата ръка свети и годежният пръстен, с който Бен изиска ръката на певицата. За първи път в непосредствен проект виждаме 8,5-каратовия зелен елмаз, който е извънредно необичаен и се прави оценка на 10 млн. $!

През последната година Джей Ло и Бен Афлек се носят на крилете на любовта, откакто преоткриха за повторно обичта си. Те бяха сгодени и сред 2002 и 2004 година, само че по-късно пътищата им се разделиха. В момента те си търсят дом в Ел Ей, в който да се настанят с огромното си семейство. Бен Афлек има три деца от предходната си жена Дженифър Гарнър – Вайълет, Серафина и Самюъл, а Дженифър Лопес има близнаци от Марк Антъни – Ема и Макс.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР