На кадрите се вижда как той се приближава откъм гърба

...
На кадрите се вижда как той се приближава откъм гърба
Коментари Харесай

Мвр Ни Спря Сърцето Преди 2 Мин: Ревнивец Закла Наталия Пред Детенцето Й! Видео От Мястото!

На фрагментите се вижда по какъв начин той се доближава изотзад на младата майка, която седи на скамейка, наблюдавайки по какъв начин детето й играе.

След това се нахвърля върху нея и стартира да я боде с нож. Не стопира даже, когато тя пада на земята. Накрая се отдалечава необезпокоявано, до момента в който намиращите се в близост деца пищях от смут. Жената изкървява до гибел преди идването на Спешна помощ. 4-годишното й детенце е признато в болница в положение на мощен потрес, написа Блиц.

Полицията е арестувала причинителя - 38-годишният Артем Шустов, който е направил цялостни признания и декларирал, че се решил да убие Наталия, тъй като тя му изневерявала и желала да се раздели с него. Близки на младата жена настояват, че той я пребивал неколкократно. Когато тя най-сетне поискала да се разделят, той решил да я убие. Медиите разпространиха и последния диалог сред убитата Наталия и Артем. В него той я предизвестява, че ще й се случи нещо неприятно, в случай че извърши желанията си да го напусне. Разследващите жестокото закононарушение подозират Артем в още едно ликвидиране. През 2010 година той оповестява, че приятелката му е изчезнала. След четири години в Крим е открит обезобразеният й мъртвец.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР