На жените често им е трудно да разберат дали мъжът

...
На жените често им е трудно да разберат дали мъжът
Коментари Харесай

10 признака, че той ви харесва според езика на тялото

На дамите постоянно им е мъчно да схванат дали мъжът съществено се интересува от тях или не.

Мъжете не са толкоз естествено словесни и изразителни, колкото множеството дами.

Забравете думите и обърнете внимание на езика на тялото му, тъй като той в никакъв случай не лъже. Днес ви представяме 10 признака, които ще ви оказват помощ да разберете дали изпитва нещо към вас.

1. Той постоянно е извърнат към вас

Когато той ви харесва, даже и да се опита да го скрие или даже откаже да одобри този факт, тялото му доста добре осъзнава това явно физическо привличане. Един от знаците на тялото, показващ, че скрито ви харесва, е посоката, в която лицето му е ориентирано.

Ако ви харесва, то постоянно ще бъде ориентирано непосредствено към вас. По този метод той ще може да се концентрира напълно върху вас и ще има опция да ви гледа в очите, до момента в който говорите или просто да ви се любува.

2. Повдигане на веждите

Ако мъж извие вежди към вас, това значи, че го интригувате. Това съгласно мъжкия език на тялото е типичен симптом на привличане. В допълнение към повдигнатите вежди, мъжете, които се интересуват от вас, ще слушат с необятно отворени очи. Това е добър знак, че той е добър слушател.

 10 признака, че той ви харесва съгласно езика на тялото

3. Разделяне на устните

Той си показва по какъв начин се придвижва към вас за целувка. Плюс това го кара да наподобява по-отворен към вас, тъй че да наподобява по-достъпен.

4. Докосване на лицето

Той ще стартира да допира лицето и устните си по несъзнателен метод. Това също може да демонстрира, че е нервозен, тъй като ви харесва, или че се интересува от вас.

5. Докосване на гърба ви

Ако се приближите един до различен, той ще сложи ръката си на гърба ви, с цел да ви води през шумно празненство или бар. Освен всичко това е опрощение да ви допре и да наподобява като благородник по едно и също време.

6. Гласът му се трансформира

Той неумишлено ще задълбочи гласа си, с цел да звучи повече като мъж, когато е към жена, на която се възхищава. Обърнете внимание на този тънък знак.

7. Той е спокоен, когато го докосвате

Седите до него и краката ви се допират, той инстинктивно не се отмества и просто стои там – идеално неподвижно и комфортно. Когато се интересувате от някого, нямате нищо срещу, че той нарушава малко персоналното ви пространство и приветствате всяка форма на допиране от тях. Той може даже да се приближи подсъзнателно и да предложения повече от вашето допиране.

8. Разтворени крайници

Мъжете ще седнат против вас с разтворени крайници, като че ли да ви покажат мъжествено си наличие.

 10 признака, че той ви харесва съгласно езика на тялото

9. Ще се старае да наподобява добре за вас

Мъж, който ви харесва, непрестанно ще си оправя вратовръзката, сакото и ризата, с цел да се увери, че е внушителен за вас. Ако е нервозен, тъй като ви харесва, той ще си оправя ризата още веднъж и още веднъж, може даже да закопчава и разкопчава якето си, с цел да се опита да освободи малко от натрупалата се нервна сила.

10. Ръце на бедрата

Показването на власт е нещо, което мъжете вършат от самото начало подсъзнателно. Те желаят да се уверят, че виждате най-хубавата страна от тях.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР