На извънредно заседание на най-отбраните членове на WTE бе взето

...
На извънредно заседание на най-отбраните членове на WTE бе взето
Коментари Харесай

Слави Бинев стана президент на европейското таекуондо

На изключително съвещание на най-отбраните членове на WTE бе взето историческо решение за развиването на таекуондото в международен мащаб - да бъде основана обединена европейска конструкция – WTEU, която да взаимодейства директно с Европейския парламент, ЕК, Съвета на Европейски Съюз и прилежащите им европейски институции.

След единомислещо предложение, за ръководител на таекуондо структурата към Европейски Съюз бе определен президентът на българската федерация Слави Бинев.

Той получи позицията поради дългогодишния си опит като евродепутат и заслугите си за развиването на спорта както през двата му мандата като член на Екологичен потенциал, по този начин и поради усърдната работа и триумфи в управлението на таекуондото в народен, европейски и международен мащаб.

След като назначи Бинев за ръководител, президентът на WTE дефинира за изпълнителен шеф на новата европейска таекуондо конструкция Кенет Шункен от Холандия, който е има стабилен опит в администрирането на бойния спорт.

Освен централния департамент в Брюксел, структурата ще има и още два спомагателни офиса, като единият ще бъде в София, а другият в Атина.

Стартира подготовката и на неповторимо показване на спорта и бойното изкуство таекуондо в европейските институции.

Предвижда се реализацията на най-голямото бойно шоу, което ще бъде водено от ръководителя на международната федерация доктор Чо и ръководителя на WTEU Слави Бинев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР